Nyproduktion verktygstillverkning.

När du kommer till oss för nyproduktion hjälper vi dig att hitta rätt typ av verktyg och ser till att det uppfyller din kravspecifikation.

Att skapa nya verktyg handlar inte bara om att ta fram ett nytt verktyg, det handlar i grunden om att förvandla en idé till verklighet. För alla innovationer och nytänkande produkter börjar med just en idé.

 

Specialiserade på simulering

Vi på Lidhs kan hjälpa dig att förverkliga din idé genom nyproduktion av verktyg. Vi är ledande som verktygstillverkare i Norra Europa och är specialiserade på simulering för att ge dig en kostnadseffektiv, hållbar och kvalitetssäkrad verktygsprocess. Våra verktyg utgör grunden i den producerande verkstadsindustrin och återfinns hos flera välkända varumärken. Många av dessa finns inom bland annat fordonsindustrin, möbelindustrin och vitvaruindustrin.

 

Rätt verktyg för din produkt

På Lidhs Tooling simulerar, konstruerar och tillverkar vi formande verktyg och produktionslösningar som till exempel följdverktyg, transferverktyg, klippverktyg, pressverktyg samt formningsverktyg med fler. När du kommer till oss för nyproduktion hjälper vi dig att hitta rätt typ av verktyg och ser till att det uppfyller din kravspecifikation.

När du kommer till oss för nyproduktion hjälper vi dig att hitta rätt typ av verktyg och ser till att det uppfyller din kravspecifikation.

Mer inom plåtsimulering

Geometrisimulering

Utöver formsimulering av plåtdetaljen simulerar vi även detaljens geometrier.

Formningssimulering

För en kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv tillverkningsprocess simulerar vi på Lidhs våra verktyg