Följ oss på sociala medier

På våra sociala medier får du de senaste uppdateringarna om vad som händer på Lidhs.

På våra sociala medier får du de senaste uppdateringarna om vad som händer på Lidhs. Genom vår youtube får du en inblick i hur vi tillverkar våra verktyg och du får lära dig mer om simulering och plåtbearbetning. Du får även träffa några medarbetare i vårt team. På Facebook och LinkedIn får du se delar av vår vardag som verktygstillverkare, allt från när vi är ute på mässor till en vanlig dag inom verkstadsindustrin. Följ oss för att inte missa några uppdateringar!

Lidhs You tube

Genom vår youtube får du en inblick i hur vi tillverkar våra verktyg och du får lära dig mer om simulering och plåtbearbetning. Du får även träffa några medarbetare i vårt team.

Till Lidhs Youtube-kanal

Lidhs Facebook

På Facebook får du se delar av vår vardag som verktygstillverkare, allt från när vi är ute på mässor till en vanlig dag inom verkstadsindustrin. Följ oss för att inte missa några uppdateringar!

Besök vår facebook-sida

Lidhs LinkedIn

Följ oss på LinkedIn får du se delar av vår vardag som verktygstillverkare, allt från när vi är ute på mässor till en vanlig dag inom verkstadsindustrin. Följ oss för att inte missa några uppdateringar!

Besök vår LinkedIn-sida