Verktygskonstruktion för producerande verkstadsindustri.

På Lidhs Tooling är vi specialiserade på verktygstillverkning och har lång erfarenhet inom ämnet.

Det kommer alltid att finnas behov av verktyg. Våra verktyg är grundläggande för den producerande verkstadsindustrin. Utan rätt verktyg hade varken möbelindustrin, fordonsindustrin eller vitvaruindustrin kunnat producera sina produkter. På Lidhs Tooling är vi specialiserade på verktygstillverkning och har lång erfarenhet inom ämnet.

 

Utveckling och innovationer

Världen vi lever i ställer stora krav på att ständigt utveckla nya innovationer och produkter. På Lidhs hjälper vi dig att ta fram verktyg för att du ska kunna möta dessa krav. Genom simulering och noggranna kvalitetskontroller har vi tagit fram en kostnadseffektiv process med hållbarhet och kvalitet i fokus. Vi har en handfull verktygskonstruktörer med stor kompetens inom området som konstruerar verktyg för plåttjocklek från 0,10 mm och uppåt. Utifrån kravspecifikationen simulerar, konstruerar och tillverkar vi verktyg och produktionslösningar till dig.

 

Förverkliga dina ideér

Lidhs Tooling har levererat verktyg till svensk industri sedan 1969, och under åren har vi hjälpt många kunder att förverkliga sina idéer. Har du också en idé du vill förverkliga? Hör av dig till oss på Lidhs i Dalstorp!

Mer inom verktygskonstruktion

Prototyptillverkning

På Lidhs Tooling är vi inte bara verktygstillverkare som skapar verktyg i högsta kvalitet,