Om oss

För oss handlar verktygstillverkning om att förvandla en idé till verklighet.

Vi är verktygstillverkare med lång erfarenhet och en stor kärlek för verktyg.Lidhs grundades 1969 och vi har sedan dess arbetat med att konstruera verktyg till den producerande verkstadsindustrin. Vi är ett familjärt företag som värnar om personal och hållbarhet. För oss är det viktigt att ta ansvar, därför jobbar vi aktivt med både hållbarhetsfrågor och personalfrågor. Genom vårt arbete är vår förhoppning att kunna bidra till en hållbar svensk industri.

 

Vår absolut viktigaste resurs

Lidhs Tooling ligger i Dalstorp, en ort i Tranemo kommun. Här jobbar cirka 40 fantastiska medarbetare med simulering, konstruktion och tillverkning av formande verktyg samt produktionslösningar. Medarbetarna på Lidhs är vår absolut viktigaste resurs, för det är de som möjliggör vår verktygstillverkning. Det är också vår personal, tillsammans med våra uppdragsgivare, som gjort oss till norra Europas ledande verktygstillverkare.

 

Från idé till verklighet

För oss handlar verktygstillverkning om att förvandla en idé till verklighet. Genom åren har vi hjälpt många kunder att förverkliga sina idéer. Har du också en idé du vill förverkliga? Välkommen till oss på Lidhs!

Bildgalleri

Videogalleri

Se fler filmer på vår Youtube-kanal

Vår historia

Lidhs Tooling är verktygstillverkaren med lång erfarenhet. Vår historia startar 1969

Att jobba med oss

Att jobba med Lidhs är en kostnadseffektiv process som ger dig verktyg och prototyper i världsklassAtt jobba med Lidhs ger dig verktyg i världsklass som gör det möjligt att förverkliga din idé Att jobba med Lidhs Tooling innebär att förverkliga en idé. Vi är verktygstillverkaren med lång erfarenhet och stor kompetens. Vi tillverkar följdverktyg, pressverktyg,…

Hållbarhet

På Lidhs Tooling jobbar vi ständigt med att utvecklas och öka hållbarheten.

Vår vision

Som verktygstillverkare vill vi producera verktyg i hög kvalitet