Jobba hos oss på Lidhs i Dalstorp med verktygskonstruktion, simulering och skärande bearbetning

Att jobba hos oss ger dig ett omväxlande jobb där du tillverkar verktyg till flera spännande företag inom europeisk och svensk industri.

Jobba hos oss på Lidhs Tooling! Vi är verktygstillverkaren med över 50 års erfarenhet som tillverkar verktyg till den producerande verkstadsindustrin. I Dalstorp i Sjuhärad hjälper vi våra kunder att förverkliga sina idéer genom att skapa verktyg i världsklass.

Lidhs Tooling är norra Europas ledande verktygstillverkare. Vi är specialister på simulering samt konstruktion, och vi tillverkar formande verktyg och produktionslösningar med stor erfarenhet inom ämnet.

 

Bli en del av vårt fantastiska team

Att jobba hos oss ger dig ett omväxlande jobb där du tillverkar verktyg till flera spännande företag inom europeisk och svensk industri. På Lidhs jobbar ett fantastiskt team bestående av cirka 40 medarbetare och vi lägger stor vikt vid att skapa en hållbar och trivsam arbetsmiljö.

Rätt kompetens är alltid välkommet till oss på Lidhs. Vill du jobba hos oss i Dalstorp får du gärna kolla våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

”Det bästa med mitt jobb är att det är så omväxlande. Och så får vi jobba med problemlösning. Det blir aldrig enformigt!”

Anders Enoksson – Montör Lidhs Tooling

Läs mer om hur det är att arbeta på Lidhs tooling

Lediga jobb i Dalstorp

Lediga jobb i DalstorpOm du är intresserad av verktygstillverkning är Lidhs Tooling ett företag för dig. Vill du arbeta med verktygstillverkning på ett familjärt företag? Då har vi på Lidhs Tooling en arbetsplats som passar dig. Lidhs tillverkar verktyg i alla dess former, från pressverktyg till klippverktyg och följdverktyg. Vi är ledande som verktygstillverkare i…

Att arbeta på Lidhs

Att arbeta på Lidhs i DalstorpAtt arbeta på Lidhs i Dalstorp ger dig en arbetsplats med närhet till naturen. Att arbeta på Lidhs innebär att du får arbeta på ett familjärt företag som värnar om personal och hållbarhet. Vi är ledande som verktygstillverkare och med en unik produktionsprocess agerar vi ansvarsfullt och bidrar till en…

Personliga referenser

Personliga referenser från medarbetareVad tycker våra medarbetare är det bästa med att jobba på Lidhs ”Det bästa med att jobba med verktyg är att det är väldigt omväxlande. Varje verktyg är unikt och det gör att det blir stor variation på arbetet. Sen får jag också jobba med problemlösning, vilket är jätteroligt!” Daniel Älmefur -…