Service av verktyg

Hos oss på Lidhs kan du med andra ord få hjälp med mycket mer än verktygstillverkning.

Lidhs Tooling är en verktygstillverkare som erbjuder dig full service. Utöver konstruktion och tillverkning av verktyg har vi på Lidhs en egen avdelning som arbetar med service, för att du snabbt ska kunna få hjälp när det behövs. Långsiktiga och hållbara samarbeten skapas av människor, därför strävar vi efter att vara verktygstillverkaren som alltid finns nära våra kunder.

 

Löpande service

Vår serviceavdelning utför löpande service av verktyg som går i produktion för att säkerställa funktion och underhålla verktyget. Skulle något, till exempel ett haveri, ändå uppstå hjälper vi dig snabbt. Utöver löpande service av verktyg kan vi också hjälpa dig inom andra områden. Vi kan hjälpa dig med 3D-mätning och programmering i Metrologs programvaror samt ta fram reservdelar till din produktionsutrustning. På Lidhs har vi också en modern maskinpark med stor kapacitet för legobearbetning.

 

Kontakta vår serviceavdelning så hjälper vi dig!

Läs mer om service av verktyg

Reservdelar till verktyg

Då och då behöver delar av en produktionsutrustning bytas ut, ibland för att något gått sönder och ibland för att delar blivit utslitna.

Mätning

Som verktygstillverkare har vi alltid haft stor fokus på kvalitet.

Legotillverkning och legobearbetning

Legotillverkning och bearbetning för både små och stora uppdragPå Lidhs finns en modern maskinpark där vi har stor vi kapacitet att hjälpa dig med legobearbetning. Hos oss i Dalstorp finns en stor och modern maskinpark, och med den som hjälp har vi kapacitet att genomföra både stora och små uppdrag av legobearbetning. Vi kan bland…