Vår vision: Att fortsätta vara norra Europas ledande verktygstillverkare

Vår vision är att förvandla din idé till verklighet och vara ledande som verktygstillverkare inom norra Europa. Med över 50 års erfarenhet och stor kompetens arbetar vi varje dag med att tillverka verktygen som utgör grunden i vårt näringsliv. Och som gör det möjligt att visualisera morgondagens produktutveckling.

Som verktygstillverkare vill vi producera verktyg i hög kvalitet genom en kostnadseffektiv tillverkningsprocess som spar på både resurser och miljö. Det kan vi göra genom noggrann process för simulering, konstruktion och tillverkning. Resultatet blir verktyg och prototyper i världsklass som samtidigt bidrar till en mer hållbar verkstadsindustri.

Vi vet att långsiktiga och hållbara samarbeten skapas av människor. Därför är vår vision är att skapa transparenta och långvariga samarbeten samt att arbeta nära våra kunder. Idag arbetar vi med kunder i både Sverige och Europa, och vi producerar verktyg till bland annat vitvaruindustrin, möbelindustrin och fordonsindustrin. Visionen är att alltid kunna erbjuda snabba leveranser och snabb service.

Vår historia

Lidhs Tooling är verktygstillverkaren med lång erfarenhet. Vår historia startar 1969

Sociala medier

På våra sociala medier får du de senaste uppdateringarna

Att bygga partnerskap

Att bygga partnerskapFör oss är det viktigt med långsiktiga och hållbara samarbeten.

Hållbarhet

På Lidhs Tooling jobbar vi ständigt med att utvecklas och öka hållbarheten.