Lediga tjänster

Är du vår nästa CNC-operatör eller Verktygsmontör på Lidhs Tooling i Dalstorp?

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Lidhs Tooling i Dalstorp

Jobba hos oss

Kom och jobba med oss på Lidhs i Dalstorp, vi har ständigt behov av rätt kompetens. Skicka gärna din spontanansökan till magnus.andersson@lidhs.se eller ring +4670-653 03 19 och prata med oss!

Utvecklas tillsammans med oss på Lidhs

Vi som jobbar med produkter och produktutveckling vet att verktygsbranschen har framtiden för sig. Vi kommer alltid att behövas. För utan oss blir det inga produkter, varken bilar, badrumsskåp, flygplan eller tvättmaskiner. Inga mobiler, plattor eller datorer heller för den delen. Ja, utan verktyg skulle mänsklighetens tillvaro här på jorden onekligen bli trist.

Med vår unika produktionsprocess vill vi agera ansvarsfullt och bidra till att svensk verkstadsindustri kan ha hållbara affärsstrategier så att vi alla kan känna oss trygga i ramverket när det kommer till miljö, mänskliga rättigheter, arbetsmiljö, affärsetik, antikorruption och jämlikhet – alltså, hela den viktiga och nödvändiga hållbarhetsutvecklingen av samhället i stort. Alla företag måste se över hela sin verksamhet; vad vi gör och hur vi gör det. För miljön och mänsklighetens skull. Så vill vi på Lidhs arbeta och vi hoppas att ni vill göra det med oss.

Det händer att jag får frågan varför jag stannat kvar på ett och samma företag ända sedan 1980-talet. Då brukar jag svara att det beror på att jag alltid trivts så bra på Lidhs och på alla de utmaningar jag hela tiden fått. Jag har haft förmånen att få utvecklas tillsammans med företaget jag jobbar på – började som verktygsmakare, gick vidare till konstruktör och konstruktionssansvarig. Innan jag blev erbjuden VD-jobbet hade jag jobbat som såväl produktionsansvarig som platschef både här i Dalstorp och i Tyringe. Jag har helt enkelt aldrig haft någon anledning att söka mig någon annanstans och alltid trivts bra i mina roller. Därför har jag stannat kvar här på Lidhs Tooling.

Verktygsbranschen är definitivt en framtidsbransch och här på Lidhs står vi väl rustade. Vi har stor kompetens inom företaget, vi finns nära våra kunder och kan erbjuda snabba leveranser. Vi satsar också hela tiden på tekniska innovationer som hjälper oss att vara ett kostnadseffektivt alternativ för våra kunder. Eller som vi säger här i Dalstorp: Det kommer alltid finnas ett behov av krökta plåtbitar och då gör vi verktygen som böjer dem.

Magnus Andersson, VD