God Jul och Gott Nytt år 2022

 

Så här i jultider sätts kunskapen och handhavandet på prov när nygamla verktyg ska fram. Frågan är vilket som är ditt favoritverktyg? Kanske är det nöttången, brödformen eller sil och press för potatis och sås. Verktygen är många till julen som ska brukas. Pepparkaksformen är klassisk i sin form och snitt, som numera expanderat i uttryck, för att om möjligt bli mer säljande i en ny form. Diskmaskinen i sin strålande glans hade säkert vissa uttryckligen sagt. Andra hade kanske funderat och tänkt, om vi bara kunde processen simulerat en stund, då hade vi sparat på både på deg och disk.

I verkstaden på Lidhs är det full fart för att tillsammans med dig utveckla och tillverka morgondagens verktyg.  Tack alla för ett utvecklande 2021. Nu har vi  satt full fart in mot 2022 där vi fortsätter att satsa för att möta framtiden och säkerställa kvaliteten i din produktion. Vi är redo att anta nya utmaningar och finns tillgängliga under jul- och nyår för att hjälpa dig.